Prima zi de linux

Posted by

Nefiind la prima experienta cu linuxul stiu clar ca in urmatorele zile o sa ma doara capul si o sa imi vina sa ma spanzur. Pana acum spre marea mea mirare a vazut singur placa video, placa de sunet, vede si flashurile de pe youtube, si hardul extern dar doar prima partitie (cine stie ce am combinat eu pe hardul ala de nu vede restul).

Cand sa ma bucur mai tare, m-am trezit ca nu merge flash player pentru datele din Analytics, deja prevedeam ca incep durerile de cap dar o simpla reinstalare a modului de flash player a rezolvat problema.

Ce nu am reusit sa fac si aici nu e vina lui, sa iau mailurile din The Bat si sa le aduc aici, E dat drak, am reusit sa import si mailurile pe care le exportasem din The Bat, cam 1500 de mailuri, nu sunt toate, erau niste foldere 2004,2005,2006,2007 pentru mailurile importante din perioadele alea, dar probabil ori nu stie sa importe si mailurile din foldere, ori nu le-a exportat. Oricum ma uimeste din ce in ce mai mult. Se pare ca are mare necaz pe windows daca face ce face si imprta orice, face orice numai sa fie bine.