Primul TV ULTRA HD de 84″ din lume se poate comanda prin evoMAG

Posted by

logo-evoMAG Inca de zilele trecute, televizorul LG ULTRA HD 84LM960V este disponibil pe site-ul celor de la evoMAG si poate ajunge in casele voastre in circa 48 de ore, el aflandu-se in stocul furnizorului. Pretul lui este unul destul de piperat si nu pentru oricine, dar si avantajele si optiunile pe care le ofera acest televizor sunt deosebite.

In primul rand, detaliile legate de imagine sunt extraordinare, rezolutia de 4 ori mai mare decat cea FULL HD si de 8 ori mai mare decat rezolutia HD, poate satisface si cel mai pretentios client in materie de imagine. Cei 8.3 Mpx ofera practic o noua experienta vizuala.

Mai jos aveti o imagine comparativa a rezolutiilor, care va ajuta sa intelegeti mai bine ce inseamna rezolutia FULL HD.

Dupa cum vedeti, rezolutia unui astfel de tv este foarte mare. Ca sa nu spun imensa.

lg-tv-LM9600-feature-img-detail_ULTRA_HD

De asemenea, exista un convertor de rezolutie ULTRA HD care, cu ajutorul tehnologiei avansate LG, aduce imaginile normale la calitatile extraordinare ULTRA HD.

Diagonala de peste 2 metri (84 inch) ofera o experienta vizuala care te va lasa uimit. De asemenea, la un asemenea televizor, nici sunetul nu putea fi mai prejos. Sistemul de boxe de 50W ofera o profunzime incredibila.

Inca nu v-am spus nimic despre pret, ei bine pretul pentru acest televizor este de 89.999 lei (link 2parale) si, asa cum spuneam si mai sus, nu oricine si-l poate permite. Oricum, e indeajuns ca doar unul din voi sa-l cumpere prin link-ul de afiliere de mai sus, ca sa ma faca si pe mine un om bogat. Glumesc, desigur.