Promotie Samsung Galaxy Note 8.0

Posted by

logo-evoMAG Cei de la evoMAG.ro au scos la promotie tableta Samsung Galaxy Note 8.0; astfel, ea se gaseste la pretul de 1.779 lei.

Ce ziceti, sa mi-o cumpar sau sa mai astept? Nu de alta, dar probabil pretul ei va mai scadea odata cu trecerea timpului.

Momentan sunt foarte multumit de Note 2, luat tot de la evoMAG, dar parca nu mai am rabdare pana in toamna, cand apare pe piata Note 3 (sau cum se va numi, daca cei de la Samsung vor decide sa ii dea o alta denumire).

De asemenea, saptamana aceasta mai sunt si alte produse la promotie, in caz ca nu sunteti un fan atat de infocat al tabletelor de 7 inch de la Samsung:

  • Tableta Apple iPad generatia a 4-a, Ecran Retina:  2.089 Lei (TVA inclus)  reducere 14%
  • Tableta Allview Alldro 2 Speed DUO: 599 Lei (TVA inclus) reducere 8%
  • Tableta Samsung Galaxy Note N8000, 10.1″: 1.889 Lei (TVA inclus) reducere 18%

Revenind la intrebarea de am scris-o mai sus, daca avea 7 inch, era cumparata inca de la aparitia ei pe piata, asa am cateva indoieli legate de dimensiunile ei si nici nu am apucat inca sa o testez, sa ma conving ca este ceea ce imi doresc. Pe de alta parte, stiu ca exista pe piata (nu cred ca la vanzare) Note 2 fara cartela de 3G/telefon. Erau pentru demo, am avut si eu unul in teste atunci cand s-a lansat, daca stiti pe cineva care are unul si ar vrea sa-l vanda, cred ca as fi tentat, mai ales daca e pretul foarte bun.

Daca va intrebati ce fac cu doua la fel, sunt momente in care filmez si suna telefonul, sau fac diverse si e mai complicat sa le fac in acelasi timp. De aceea cred ca doua m-ar ajuta, chiar daca sunt identice. Motivul pentru care caut un „demo” si nu telefonul real, este strict legat de pretul lui, care ar putea fi mult mai mic decat al telefonului Note 2. Stiu eu pe cativa care au asa ceva, dar nu le vand.

7 comments

  1. Nu stiu unde te uit tu dar eu din ce vad pe site in momentul asta, varianta de mai sus la eMag este 1.829 Lei iar varianta cu 3G nu este disponibila. Chiar si in articolul lui Radu apare cu 20 de lei mai scumpa decat pe evoMAG.

    De asemenea am crezut ca te prinzi singur si nu e nevoie sa iti explic faptul ca probabil cei de la Samsung au lansat vreo oferta promotionala si astfel toate magazinele mari au promotie de genul acesta.

Comments are closed.