Raiffeisen salta mingea la fileu. Bloggerii din Prahova ce fac?

Posted by

raiffeisen comunitatiDesi eu apuc cam tarziu sa va vorbesc despre asta, inca mai aveti timp sa alegeti un ONG de aici, sa va inscrieti in competitie si sa reusiti sa faceti ceva misto cu banii oferiti de aceasta banca. Pe scurt aveti inca timp pana vineri sa va depuneti scrisoarea de intentie pentru un proiect.

Mai multe detalii gasiti pe pagina raiffeisencomunitati.ro program de granturi, regulamentul pentru bloggeri.

Pe scurt iau chiar de la ei de pe site cateva explicatii despre proiectele in care trebuie sa va implicati, suma disponibila pentru ele este intre 3.000 si 22.000 de lei. Proiectul trebuie sa contina bugetul toal necesar si sumele alocate din alte surse de finantare.

Bloggerul trebuie sa gaseasca o organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie, scoala, spital, gradinita) si sa depuna proiectul acesteia.

Bloggerul trebuie sa scriie minim 1 articol despre proiectul sustinut si cu link catre raifaisencomunitati.ro, ar fi si culmea sa sustii un proiect si sa nu scrii de el pe blog.

Si mai sunt si alte reguli pe care le puteti citii pe siteul lor.

Astept sa vad macar un blogger prahovean implicat in acest program si il voi sustine si eu cu articole si reclama pentru a ajunge intre proiectele castigatoare.

 

4 comments

  1. Ti-e usor sa zici, dar te-ai gandit daca avem timp domle? Pe langa asta….ca esti tot mai arogant in fiecare zi si incepe sa ma cam calce pe nervi, am o intrebare: Ce te face sa crezi ca daca ajuti tu bloggeru respectiv, el va ajunge fruntas?
    Eu zic sa mai revii pe pamant ca ti s-a urcat faima la cap.

  2. A … şi dacă vede un ONG ce încercăm noi aici şi are nevoie de ajutor cu proiectul, să mă caute la adresa de pe site. Îmi mai aduc aminte câte ceva de la cursurile de „Managementul proiectelor”, analiză SWAT şi alte nebuneli.

  3. Felicitari bogdan +1 si un -1 pentru ONG-uri, am vazut si din articolul precedent ca nu e prea roza situatia lor in Prahova.

Comments are closed.