Raportul blogosferei romanesti, BR 2011

Posted by

 Costin pare pus pe treaba anul acesta si se apuca din nou sa faca un studiu legat de stadiul blogosferei romanesti. Un raport care sigur va servi date interesante legate de starea actuala a blogosferei. Eu unu abia astept sa vad rezultatele.

Pana atunci va invit sa faceti predictii legate de profilul bloggerului roman, daca are sau nu bani, ce subiecte dezbate cel mai mult si cam care este traficul de unici pe zi sau pe luna in care se invarte acesta. Adica sa ne jucam putin cu pariuri si pe urma cand vor fi publicate rezultatele sa vedem cat de aproape suntem de adevar.

Si ca sa prindeti curaj incep eu. Deci bloggerul roman din 2011 castiga undeva la 400 de euro pe luna din blogging, are undeva la 25-30K de unici pe luna, cu varsta cuprinsa intre 25 si 40 de ani, adica e oarecum putin maturizata asa blogosfera si cam atat. Ba nu, are undeva la 1000 de followersi pe twitter si 700 fani pe pagina de facebook.

Voi ce ziceti?

3 comments

  1. Bloggerul roman in general nu castiga nimic din blogging, are o medie de 100-200 unici pe zi si o varsta cuprinsa intre 18 si 34 de ani.

    Bloggerul din viziunea ta e in categoria de sus, cu peste 4 ani experienta, campanii in spate, etc.

  2. Sunt de aceeasi parere ca si Dani( eventual inlocuiesti „nimic” cu „maruntis” care tot la nimic de duce cu gandul)

Comments are closed.