Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [23]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta pot spune ca bloggerii din Ploiesti au muncit atat offline, cat si online si s-au implicat in foarte multe lucruri. Au inceput saptamana inca de luni in forta, cu o campanie pentru o firma din Ploiesti, dar si cu multa miscare la un baschet profesionist la Sala Sporturilor.

Pe langa aceasta, si-au aratat in continuare sustinerea pentru iPloiesti.ro si au anuntat pe mai multe bloguri faptul ca a ajuns ziarul online nr.1 in Prahova dupa numarul de cititori.

De asemenea, am si alte cateva link-uri interesante pe care o sa va invit sa le vedeti mai jos.

Incep cu campania pentru SuccesPersonal.ro in care 10 bloggeri din Ploiesti ofera pe blogurile lor un discount de 20% pentru comanda oricarui curs in luna iunie. Puteti vedea mai multe detalii despre aceasta oferta la: Bogdan Simion, Bogdan Doicin, Iuliana Iacob, Mihaela Antonescu, Marin Apostol, Claudius DonciuDragos Schiopu, Eduard Bindila, Ana Musat si Dana Schiopu.

De asemenea, pentru a fi in forma in online, au profitat de faptul ca luni a fost zi libera si au iesit pentru a-si dezmorti oasele la un baschet. Puteti citi pareri despre ce s-a intamplat acolo la: Bogdan Cojocaru, Catalin Cristache, Bogdan Simion, Dragos Schiopu, George Dinca, Iusan Livia.

Legat de faptul ca iPloiesti.ro a ajuns pe primul loc, a fost anuntat de cateva bloguri printre care puteti citi la Bogdan Cojocaru, Catalin Cristache si George Dinca.

Si, la final, va las cu un material interesant la Andrei Terecoasa legat de dezvoltare personala.

4 comments

  1. Ma jur ca dupa ce termin cu bacu si cu inscrierea la facultate o sa incerc sa ajung si eu la intalnirile bloggerilor:D, daca se vor mai face!

  2. Eu unu nu mai fac blogmeet-uri asa ca e putin probabil sa ma vezi pe la ele. Dar cred ca ne vom vedea si sta la vorbe sambata viitoare.

  3. Nu e nimic, ma duc eu la Campina la rude si sper sa dau o fuga si la Comarnic sa-i duc premiul :))

Comments are closed.