Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [40]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta, desi eu personal aveam impresia ca s-au intamplat o groaza de lucruri, am descoperit ca a fost destul de multa liniste in blogosfera prahoveana. Cu toate acestea, am putut afla de Miruna Andreea Gaman, declarata eleva anului 2012, de ce s-a intamplat pe la Festivalul Castanilor sau despre un nou proiect al unui blogger ploiestean, si anume, un site unde puteti afla totul despre evenimentele din Ploiesti, cu planuri de extindere nationala. De asemenea, s-au putut castiga si ceva licente Bitdefender oferite de cativa bloggeri din Prahova.

Incepem cu unul din cele mai importante evenimente locale, si anume, cu eleva anului 2012. Despre ea va vorbeste John Cristea intr-un articol care merita citit.

De asemenea, in acest weekend, a avut loc la Ploiesti Festivalul Castanilor, a participat si a scris mai multe articole despre eveniment Adrian Rotaru.

Daca tot vorbim despre evenimente si ne gandim ca exista o mare masa de oameni care vor sa se si distreze, atunci noul site lansat de Silviu nu pare decat o idee foarte buna de afaceri, mai ales dupa ce a fost validata mai bine de 6 luni intr-o colaborare cu evenimente.iPloiesti.ro. As mai putea spune ca asa se nasc antreprenorii de maine.

Si inchei cu doua concursuri organizate pe doua bloguri specializate de tech, unde s-au dat premii constand in produse Bitdefender, la Cristian Loloiu si Dragos Schiopu.