Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [42]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta a fost una incarcata de evenimente frumoase pentru bloggerii din Ploiesti; si, pentru participare si mai ales pentru ce au scris referitor la evenimentele respective, nu pot decat sa ii felicit. Asadar, saptamana care tocmai a trecut, a fost in primul rand marcata de evenimentul ce a avut loc sambata la Baicoi, unde o echipa de peste 150 de voluntari au luat parte la reamenajarea stadionului de rugby a CS Aurora. De asemenea, doi dintre noi s-au si distrat la Bucuresti in cadrul unei scurte intalniri, unde ne-am jucat si am mai invatat cate ceva despre sustenabilitate. Pentru ca nu se rezuma totul la distractie, am participat si la o campanie, iar la final un review al unui produs romanesc.

Incepem bineinteles cu echipa de bloggeri voluntari, care au ajutat la refacerea stadionului de rugby de la Baicoi. Au fost, au muncit, s-au distrat si dupa aceea au scris despre eveniment: Dana Schiopu, Ana Musat, Livia Iusan, Dragos Schiopu si Mihalcea Nicolae.

De asemenea, un eveniment ce a avut loc la Bucuresti nu a trecut nebagat in seama de doi dintre cei mai de vaza bloggeri ai Ploiestiului care au si fost invitati acolo. Asadar, puteti afla mai multe despre un oras al viitorului, un joc fain si, nu in ultimul rand, despre sustenabilitate de la Nicolae Mihalcea si Dragos Schiopu.

O campanie de reduceri substantiale in Prahova oferita de cei de la miniPRIX a facut ca bloggerii prahoveni sa se puna din nou pe treaba si sa anunte despre aceasta campanie, astfel incat puteti afla despre ce reduceri e vorba de la Ana Musat, Nicolae Mihalcea, Dragos Schiopu si Livia Iusan.

La final, va invit sa cititi un review bine facut al lui John Cristea, legat de tableta Evolio Evotab Fun.