Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [44]

Posted by

retrospectiva Incepand cu saptamana aceasta, am extins lista de bloguri in care caut link-urile cele mai interesante pentru retrospectiva. Momentan, retrospectiva se face in baza a 37 de bloguri prahovene pe care le contine sampler.ro. Asadar, saptamana aceasta o sa va vorbesc despre cursuri de fotografie, muzica si bineinteles articolele legate de Halloween, care nu au lipsit de pe lista subiectelor bloggerilor prahoveni. Si saptamana aceasta sunt destul de dezamagit de numarul de articole scrise, dar sper sa revin in curand cu o statistica mult mai exacta despre acest lucru.

Pana atunci, va invit sa cititi la Elena Pelmus despre lucrurile pe care le-a invatat ea la Workshop-ul de fotografie.

De Halloween, bloggerii din Ploiesti sunt iar pusi pe glume si va invit sa vizionati la George Dinca ce nebunii a mai facut impreuna cu Catalin. Bonus avem inca un articol despre acelasi subiect la Livia Iusan.

Ca tot va spuneam acum o saptamana despre concertul Steve Vai, aveti acum si impresiile de la concert pe blogul lui Iorga Tiberiu.

Si, la final, va invit sa vedeti ce se mai intampla si prin alte zone ale judetului, chestii faine, desigur. Asadar, avem la Dragos Irimia un scurt articol despre cetatenie activa.

One comment

Comments are closed.