Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [8]

Posted by

 Incet incet, aproape a trecut si ce-a de-a doua luna a acestui an si iata-ne ajunsi la saptamana a VII-a a retrospectivei noastre saptamanale. Avem tot felul de topuri interesante saptamana aceasta, greu de spus cat de relevante dar care cu siguranta sunt binevenite atata vreme cat promoveaza competitia si profesionalizarea blogurilor din Ploiesti. Avem si petreceri, la Bucuresti bine inteles. Avem si un time-line pe facebook care pare sa fie foarte interesant dar si retete de gatit. 

Asa cum spuneam in introducere, saptamana aceasta a fost dominata de topurile bloggerilor din Prahova. Avem un top bazat pe datele din Zelist si pe cele din Sampler.ro care ne da primi 5 bloggeri din Prahova facut de mine aici. Si avem de asemenea un top al celor mai influenti twitteristi din Prahova facut de Cristi Loloiu.

Pentru ca din cand in cand e mai mult decat bine venita o petrecere, saptamana aceasta s-au sarbatorit 6 ani de blogging in Romania, petrecere organizata de Manafu la care am fost invitat si mi-a facut placere sa particip. Am scris despre ce am facut pe acolo aici.

Am mai gasit un articol foarte interesant legat de un timeline care merita studiat pe facebook, si anume un timeline creat pentru Steve Jobs de catre fanii acestuia. Detalii la Bogdan Simion.

Mai afu cu surprindere ca avem si un blogger bucatar sau care s-a apucat de „bucatarit” si a scris pe blog despre asta. Bravo Tibi.

Si m-am gandit la final sa va dau si un bonus: S-a mai furat o poza de la un blogger, dar asta e, ne-am obisnuit. Macar daca furati poze, furati-le de la mine, eu va garantez ca nu o sa ma supar, nici macar nu pun watermark pe ele. Atentie insa, daca aveti de gand sa luati si textele o data cu poza, s-ar putea sa fiti nevoiti sa ma dati in judecata pentru daune materiale, dinti, operati extetice si altele.

2 comments

  1. Nu ai pentru ce. Chiar stam prost pe nisa asta, ma rog exceptand burta mea 🙂

Comments are closed.