Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [9]

Posted by

Una din cele mai interesante saptamani ale blogosferei prahovene. Am de prezentat numai activitati interesante. Un blogger la Barcelona la Mobile World Congress 2012. Alti 4 bloggeri la teatru, ba chiar la doua spectacole unii dintre ei, alti bloggeri la Social Media Summit Bucuresti. Pot spune ca imi doresc sa fac in fiecare saptamana cate o astfel de retrospectiva si ca pana acum e cea mai interesanta dintre ele.

O sa incep cu Cristian Loloiu care a fost saptamana aceasta tocmai pana la Barcelona la MWC 2012. A scris multe articole despre lucrurile interesante pe care le-a vazut acolo, va invit sa le cititi pe toate la el pe blog.

Apoi a fost saptamana teatrului in blogosfera prahoveana pentru ca au participat de Ziua Bloggerilor la spectacolul oferit de Teatrul Masca: Andreea Craciun, Kriogen, Dana Schiopu si subsemnatul. De asemenea, impreuna cu Dana aveam de 2 saptamani rezervare la o alta piesa, de data asta la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti, asa ca am vazut si „A fi sau a nu fi”.

De asemenea, la Social Media Summit – Bucuresti au participat 2 bloggeri din Prahova: Ana Musat si Bogdan Doicin.

Si las al final, intrarea mea in echipa Samsung Mobilers Romania de care sunt tare bucuros si mandru. Puteti citi aici despre acest lucru.

Si am si un bonus special, numit A venit primavara, pentru ca bloggeritele din Prahova sunt firi delicate si sensibile si se bucura chiar si la acesta mica si neinsemnata schimbare in calendar. Asadar am putut trai bucuria venirii primaverii alaturi de Cristina si Livia citind articolele lor.

2 comments

  1. Ai uitat sa ma mentionezi pe mine 🙂 Am participat, dar nu am scris pentru ca am ajuns la concluzia ca daca tot platesc, sa tin invataturile pentru mine 🙂

  2. @Kriogen – pentru bloggeri era gratis din cate stiu eu, daca nu ai fost ca blogger acolo, nu ai scris despre eveniment, crede-ma nu am acces la agenda personala a voastra sa stiu la ce participati, aflu prin prisma blogurilor voastre. In plus daca nu ai fost ca blogger, asta e retrospectiva blogosferei nu a oamenilor de comapanii care participa la evenimente, deci e vorba de alt context.

    Am scris la un moment dat de Elena Pelmus ca a fost la nu stiu ce eveniment ca sa aflu dupa ca nu s-a mai trezit dimineata si ca de fapt nu a fost.

Comments are closed.