Review benny-photo.com

Posted by

Pentru ca Bogdan mi-a spus la intrebarea asta ca isi doreste un review la mine pe blog, am zis ca de ce sa nu il ofer, chiar gratuit. Am zis ca nu ma doare mana sa il fac, desi in prima faza nu ma uitasem la blogul lui: benny-photo.com, si ma gandeam ca nu e tocmai usor pentru mine sa evaluez un blog de fotografie.

Primul lucru pe care l-am vazut si mi-a placut au fost pasarile, nu stiu ce aparat are dar sunt misto. Si ma misto e ca dupa ce am studiat mai departe blogul mi-am dat seama ca e clar pasionat de pasari. Sa intri pe blogul cuiva si in primele 2 secunde sa iti dai seama ca omul ala are pasarile si fotografia ca pasiuni e ceva. Daca te uiti la mine la categorii tot nu te vei prinde despre ce drak e blogul asta.

Mi-a placut si ideea bannerului de sus, dimensiunile lui insa nu mi-au mai placut. De asemenea tema arata bine dar pe HOME eu nu am gasit sa dau pagina, imi puneam intrebarea daca nu cumva nu am unde sa dau pagina ca nu are decat articolele respective, cel putin un vizitator nou ar putea crede asta vazand ca lipseste „articole anterioare” in partea de jos.

De asemenea nu stiu ce eficienta are reclama de jos de la eMag. Daca aduce bani ok las-o acolo, daca nu genereaza insa macar o vanzare pe luna, scoate-o ca nu are rost sa stea, si asa ai blogul destul de incarcat de bannere. Il incarci cu bannere cand acestea sunt platite si aduc bani, altfel nu are rost sa ti prea multe mai ales ca sunt 300×250. Alea mici sunt ok desi as fi preferat si alea sa fie 125×125 ambele.

7 comments

 1. In primul rand merci de review. Mai rar se intampla sa te ajute cineva asa „pe moka”.
  Referitor la aparatura foto pot sa-ti spun ca pozele sunt facute cu Nikon (D40X si mai nou D7000) iar ca obiectiv tele am un 70-300mm care nu e chiar destul dar asta e deocamdata. Sper sa mai creasca intr-o zi.
  Referitor la bannere ai dreptate sunt cam mari, trebuie sa revizuiesc.
  Referitor la articolele vechi asa e nu vezi in partea de jos acel link pentru ca nu e un CMS de blog, nu e WP, initial am vrut sa fie doar un site despre pasari dar acum am hotarit sa postez mai des si atunci va trebuii sa adaptez.
  merci

 2. Foarte frumos review-ul.Ma gandeam daca ai timp sa faci si unul pt mine 🙂 Chiar acum te adaug la blogroll.
  Salutari!

 3. Il stiu pe Bogdan si e cel care ne-a ajutat la filmarile filmului stop motion pentru smbrasov. E om destoinic si blogul lui e locul in acre mai inavt si eu cate ceva din antura, nu numai tech, cum am eu. Fain ca ai facut o recenzie. merita.

 4. Felicitari,

  Imi place ideea de a fi ajutat de un om care are viziune si sfaturi bune de dat in privinta identitatii online. Ma bucur sa vad aprecierile la adresa colegului Bogdan.

 5. Foarte drăguţ gestul tău. Să-ţi facă cineva un review gratuit nu e tocmai de colo. Să sperăm că ai dat un exemplu şi pentru alţi bloggeri 🙂

Comments are closed.