Mr. Robot (2015)

Posted by

Am descoperit recent serialul (Mr. Robot) si prima reactie, vazand ca are nota 9 pe IMDB, am exclamat in gand: „WTF?”.  Asa ca am inceput sa ma uit la el, curios despre ce e vorba. Un film psihologic, cu hackeri, conspiratii secrete, un film foarte complex de altfel.

Pregatiti-va sa fiti surprinsi aproape in fiecare episod de intorsaturi de situatie neasteptate sau pur si simplu de scene care par rupte dintr-un alt film. M-am trezit spunand de nenumarate ori „What the f**k just happened?” pe parcursul episoadelor, ca la final, in ultimul episod, lucrurile sa devina si mai bizare decat au fost pana atunci. Toti din filmul asta sunt dusi cu pluta, dar rau de tot, sunt broken total, de la personajul principal pana la oricare alt personaj.

Aseara, dupa ce am vizionat si ultimul episod al sezonului, am concluzionat ca filmul e o mare porcarie, desi 80.000 de useri de pe IMDB sigur au multe argumente pentru a ma contrazice. Nu-mi dau seama cum sau de ce are o nota atat de mare, nu-mi dau seama de ce totusi am stat si am urmarit tot sezonul, daca la final spun ca filmul e o porcarie. Nu stiu nici macar daca vi-l pot recomanda sau nu. Cred ca ar putea fi totusi preferat de publicul care a urmarit Breaking Bad, ca parca se aseamana asa putin, desi nu am urmarit serialul cu pricina, decat primul sezon.

In 2016 urmeaza sezonul 2 din Mr. Robot si da, o sa ma uit, pentru ca sunt curios ce mai are de spus, sau ce se mai poate intampla, pentru ca din nou, daca ne-am obisnuit sa ramanem cu povestea in aer la finalul unui sezon, in cazul acestui serial nu pare sa existe o continuare previzibila sau ceva nou de aratat. Spun asta de parca ar fi fost ceva previzibil in filmul asta.

mr-robot

5 comments

  1. Se vede că n-ai stat în SSH nopți întregi să prinzi o vulnerabilitate la vreun server, sau n-ai spart SQL cu injectare de cod, până și conversații pe canale închise pe IRC, pare greu să cred că ai avut, ținând cont de părerea pe care ai spus-o în acest articol. 🙂

  2. Si eu m-am uitat la Mr. Robot.
    Mi-a placut la inceput, dar spre final parca au prea exagerat cu paranoia lui Eliot 🙂

Comments are closed.