Romanii au talent, sezonul 3

Posted by

romanii au talent Romanii au talent, sezonul 3 Ca sunt fan al emisiunii Romanii au talent cred ca deja stiti, am tot scris pe aici si am tot sustinut diversi concurenti in cadrul diferitelor sezoane. Si mai fain este ca cei pe care i-am sustinut s-au clasat intotdeauna in primele 3 locuri. De data asta nu am insa un favorit si, desi sunt cativa care imi plac, parca niciunul nu a reusit pana acum sa ma impresioneze atat de profund, incat sa devin un fan infocat si sustinator al sau pe masura.

Vineri seara am vizionat spectacolul direct de la fata locului, pentru ca am eu teoria mea cum ca lucrurile se vad altfel din sala, fata de cum se vad acasa, in fata televizorului. Atmosfera de acolo si tot ce se intampla ofera o experienta pe care e imposibil sa nu vrei sa o repeti.

Norocul a facut ca exact in spatele nostru sa se aseze Adela Popescu si Radu Valcan, doi simpatici pe care am avut placerea sa ii cunoastem cu aceasta ocazie. Bineinteles ca nu am ratat nici ocazia de a face poze, eu cu Adela si Danuta cu Radu. O parte din poze o sa le vedeti la Danuta pe blog.

Adela-Popescu-Haotik

Nu am ratat ocazia sa-mi “actualizez” si poza cu Andi Moisescu, deoarece aveam o poza mai veche cu el, de la un alt eveniment.

Andi-Moisescu-Haotik-2

Si, de ce nu, si o noua poza cu Andra. Dana face la fiecare editie cate o poza cu Smiley.

Andra-Maruta-Haotik

In rest, despre spectacol sper sa am timp sa va povestesc separat, am facut o groaza de poze si cel mai probabil le veti gasi pe pagina noastra de facebook.