Romanii sunt oameni buni

Posted by

Intodeauna mi-a placut sa cred asta. In calatoriile mele prin toata tara am gasit oameni care ne-au gazduit si ne-au omenit in miez de noapte, ne-au primit in casele lor, ne-au tatat ca si cum am fi facut parte din aceasti familie.

Imi aduc aminte cu multa placere cum am inoptat in Silivas sau cum tot in miez de noapte la Castrul Porlorossium am gasit cazare intr-o cabana in care am fi locuit toata viata de cat de misto era amenajata.

Asadar nici nu as putea spune altceva despre romanii decat ca sunt oameni buni, pentru ca eu cred ca chiar sunt. Si daca vreti un exemplu al celui mai bun om din online, atunci clar il aleg pe Manafu, pentru ca da intodeauna a doua sansa unui om, ca sa nu zic ca si a treia si a patra si uneori ma enerveaza ca e atat de bun cu unii care nu ar merita nici macar a doua sansa.

Si pot sa mai caut in creier 1000 de povesti despre romani si care sa demonstreze ca chiar sunt buni. Dar o sa las povestile mele pentru o alta data si o sa va invit pe voi sa lasati un comentariu cu o intamplare in care s-a vazut clar ca romanii sunt oameni buni.