S-au facut si #6anideblog in Romania

Posted by

6 ani de bloging Eu nu am inca 6 ani, am facut in ianuarie 6 ani de cand am scris pentru prima oara pe un blog, cu Haotik.ro urmeaza sa fac 5 ani in curand, va tin la curent daca fac vre-o petrecere ca sa celebrez acest lucru. Insa cei mai vechi si mai importanti din blogosfera fac anul acesta 6 ani, putem spune ca blogosfera din Romania face 6 ani de bloging. Motiv de mare petrecere in blogosfera. Si cine putea sa organizeze aceasta petrecere daca nu Manafu, pe care il stim cu toti ca face cele mai tari petreceri si ca s-ar putea reprofila oricand.

Petrecerea, ca orice petrecere buna a continut bere, multumim Staropramen, sucuri pentru fete, multumim Pepsi si Ana Maria Pepsic :), muzica buna, multumim The Runways, Ionut si Anca and Co. si multa multa multa socializare. Ca doar se stie, la vorba nu ne interce nimeni, si cum spunea o colega pe twitter, eram cam nevorbiti de ceva vreme.

Eu am ajuns la 9 deja cu lista pregatita cu cine si ce am de vorbit. Ca la orice intalnire de bloggeri socoteala de acasa nu a fost si cea din targ. In principiu am stat putin de vorba cu Claudiu si am cochetat putin cu ideea de a aduce tot Dream Team-ul la Ploiesti, doar ca le-am spus ca nu acuma ca nu e cel mai bun moment al blogosferei din Prahova si sa mai astepte. Era si domnu’  Chinezu pe lista mea de discuti dar am uitat speach-ul dupa prima bere si doar l-am salutat.

Apoi desi nu era pe vreo lista a mea, Tudor Galos spune niste povesti extraordinare din calatoriile lui. Mai citisem si pe blog dar nu stiam ca are atata talent si la povestit. Si eu si Alex eram numai ochi si urechi la ce ne povestea.

Am mai stat de vorba si cu Cristi desi eram mereu intrerupti de aparitia unui nou invitat, speram sa venim iarasi cu ceva surprize la sampler.ro in curand.

Sa nu-l uit nici pe Andrei Cismaru care m-a urecheat bine pentru ca nu-s atent la ce scriu si ca e pacat. De la Ana Matei am invatat o smecherie utila si pentru telefonul meu. Am vazut la ea, mi-a ramas in cap, nici nu ajunsesem la gara si deja descoperisem ca si telefonul meu poate sa faca ce face al ei.

Serban Paun a reusit sa treaca de cordonul de jandarmi si a ajuns si el la petrecere. M-a rugat sa ii mai las o luna bannerul pe blog la mine. I-am raspuns distrat, ‘ti-aduce trafic aaaa…. si i-am zis ca il las bannerul inca o luna.

I-am promis si Ioanei ca intru iar in competitia pentru Ambasador Samsung. Astept sa o faca si altii dupa ce vor vedea ca intru eu. Da ma cred un influencer, aveti o problema cu asta? 🙂  Si mi-a mai trecut pe la urechi o chestie legata de aplicatia din concurs, era un tip care spunea ca a facut nu stiu ce chestie misto la aplicatie.

3 comments

  1. Ce vremuri…. ce vremuri. Eu anul asta fac 7 ani de blogging (ce-i drept nu in RO). Nici nu stiu cand au trecut.

    La cat mai multi ani! Si la cat mai multa inspiratie 🙂

  2. Să fie primit și chiar mi-a părut bine că te revăd, chiar dacă ai fugit repede spre casă. Data viitoare ia-ți șofer! 🙂

Comments are closed.