Sa ajutam Japonia

Posted by

De obicei nu prea sunt eu implicat in campanii unanitare. Nu din cauza ca nu cred ca merita sa dau o mana de ajutor dar sunt destul de frustrat cand vad ce masini au oamenii care au fundatii de intrajutorare sau ce sedii au. In plus, dupa discutile din blogosfera cand firme de PR au luat banii pentru campanii pe bloguri dupa care au pastrat banii si rugat bloggeri sa scrie asa de la ei.

Fiind vorba de Crucea Rosie am zis ca merita sa scriu si eu pe blog un articol despre asta. Asa ca haideti impreuna sa incercam sa ajutam si sa ne si rugam sa mai avem pe cine ajuta, ca daca fac bum reactoarele alea …

Din pacate nu merge sa donezi cu PayPal ci dor cu carte de credit. Dar promit sa ma scotocesc prin buzunare dupa cativa euro sa le donez. Nu ca-s eu ala cel mai caritabil, dar trebuie sa le multumesc pentru robotii si chetile misto pe care le-au inventat.

One comment

  1. felicitari de articol. nici eu nu ma implic de obicei, nu pentru ca nu imi pasa de suferinta altora, dar pentru ca de multe ori suntem prinsi in milioanele de chestii zilnice si uitam sa ne mai gandim si la altele. totusi, cred ca in cazul japoniei, nici unul dintre noi nu trebuie sa ramana nepasator, si chiar ar trebui sa ne puna putin pe ganduri. din pacate donatiile si un articol pe blog sunt singurele cai de a face ceva pentru ei.
    sper sa se alature si altii macar cu cateva cuvinte pe blogurile lor.

    toate cele bune

Comments are closed.