Sa demonstrat stintific

Posted by

Asta intra la amintiri vechi si dedemult dar inca ma amuza cand imi aduc aminte. Tocmai se lansase filmul Independence Day. Mie imi curgeau balele la o pitipoanca cu low iq. Din vorba in vorba, ca na, asa e treaba aia cu vrajitul fetei vine vorba de filmul de mai sus. Povestim noi ce misto se face noapte cand vin navele alea mari deasupra Terrei, si hopa scap porumbelul din gura : „Da se face intuneric lafel ca la eclipsele de soare”

Ma uit in ochi ei si vad o privire oarecum uimita asa ca adaug: „In timpul eclipsei de soare, luna se pune intre pamant si el si timp de cateva momente se face intuneric.”

Si vine bomba: „Du-te mah cu basmele astea de aici”

Am simtit ca sa rupt cerul cu mine, ca mi-a dat cineva cu un ciocan direct dupa ceafa, in culmea disperarii incerc sa scot ceva din strafundurile mintii mele si scot si eu pe gura o tampenie si mai mare: SA DEMONSTRAT STINTIFIC.

Pe vremea aia era o reclama la o pasta de dinti cu „s-a demonstrat stinfitic ca….” si probabil daia creierul meu a reusit sa scoata o asemenea chestie „inteligenta”

One comment

Comments are closed.