iul. 29

Sa-mi bag p&^% !!!!

Drum cu o singura banda pe sens. In fata un camion care mergea cu 60-70 la ora, pe contrasens mult trafic. Am decis ca riscurile de a depasii camionul pot fi asumate si m-am pregatit de depasire. Pentru ca erau destul de scurte zonele dintre masinile de pe contrasens am decis ca am nevoie de putere si am ales treapta 2 de viteza.

Si m-am bagat. Inainte sa intru in fata tirului mi-am aruncat un oki pe viteza, 205, pana m-am bagat in fata lui aveam 230. Tot ce am putut sa spun a fost: „Sa-mi bag …..” Nu stiu daca a durat 5 secunde, cred ca la aproximativ 8 secunde de cand am lansat depasirea m-am uitat in oglinda iar tirul era undeva in zare abia se mai zarea.

Credeam ca motorul meu e puternic, dar ce credeam eu ca e puterea lui era cred ca 30-40% din ce am vazut ca poate azi. Nu stiu cum sa va descriu senzatia, dar pur si simplu a zburat pe langa camion, in 3 secunde cred.

Deci da, acum ca am vazut ce poate cu adevarat , va spun, nu va luati R1 daca sunteti incepatori.

 1. nu pot decât să arunc un zâmbet.

 2. Tu razi ca ai avut si tu un astfel de monstru. Eu stiam ca nu ma dau la ea dar nu-mi imaginam atata putere.

 3. Ai vazut la mine pe blog alea cu wingsuit basejump si ai vrut sa zbori? :))

 4. 🙂 nope, vroiam doar sa depasesc un tir, nu mi-am dat seama ca lansez o racheta 🙂 dar mi-a placut.

 5. Ce motor ai ? :d

 6. @Clax A spus în articol.

 7. @Marius scuze dar nu am vazut ultima fraza 🙂

 8. Trebuia să începi cu un Hoinar, Mobră, IJ :))
  Mă mir cum de nu ai Hayabusa :))

 9. Eu nu mi-am luat R1 pentru ca are 180 de cai putere, asa ca Haiabusa nu-mi place, au prietenii mei.

  Nu stiu daca am mai scris dar eu mi-am luat R1 datorita designului: Faruri lunguiete ca la peugeot, tobe sub sa, carene care in partea de jos continua curbura rotii , adica nu se duc drept in jos si continua cu un colt curbura de la roti. Spatiul dintre roti este unit cu o linie dreapta.

  Gaseste alt motor cu caracteristicile astea si s-ar putea sa spun ca exista un motor mai frumos ca R1. RR-ul nu are chiar asa cum mi-as dorii carenele, coboara drept in fatza la roada de ex.

 10. Adevărat, R1 este foarte frumoasă. Cu nişte angel-eyes albastre, arată ca un drac pe roţi :))
  Mie îmi plac cele street-fighter in general. Nu mă văd la 200-250 pe motor…

 11. zzr 1400 … un fel de ozn pe roti…
  Da , sustin ideea ta ca e cel mai frumos dar cbr-ul de 1000 ramane la putere la capitolul manevrabilitate imediat dupa ninja de 600. Fa o tura pe Cheia cu o Honda si apoi urca-te pe a ta, o sa zici ca esti intr-o dacie fara servo

Comentariile sunt inchise.