Sa trecem la echipament de iarna

Posted by

Stiti cu toti ca in ultima perioada am fost destul de ocupat cu lucrul la Atelier si cu finalizarea unor anumite lucrari din costructia lor. Ei bine de cateva zile desi e cald la pranz dimineata e cam racoare iar spre dupamiaza de pe la orele 17:00 a cam batut si vantul.

Vremea tricoului si a pantalonilor scurti a cam trecut, si cred ca e momentul sa ne uitam dupa ceva haine mai groase de iarna pentru munca in santier, mai ales ca mai am ceva lucrari in plan si inca nu m-am decis daca le aman sau nu pana la primavara.

Astfel i-am descoperi pe cei de la SafetyOne care au fix ce as avea eu nevoie pentru vremea care e pe cale sa se schimbe, preferata mea fiind o bluza fleece

Bineinteles eu inca mai sper ca iarna nu ne va bate prea devreme la usa astfel incat sa pot sa imi desfasor in continuare activitatile de exterior fara a indura o vreme mai putin prielnica unor astfel de activiatati. Daca insa vine vremea rea atunci cu siguranta o sa trebuiasca sa ma uit pe siteul celor de la SafetyOne si dupa o jacheta sau o geaca de iarna.

Legat de lucrarile pe care mai vreau sa le inteprind, vreau sa fac un mic pond, dar dandu-mi seama ca nu ma pot juca cu vremea, am mutat deja pestii intr-un bazin in interiorul atelierului astfel incat la iarna sa fie protejati de inghet dar ma gandesc totusi ca nu ar strica sa incep sa fac sapaturile daca vremea imi permite chiar daca probabil nu voi mai putea finaliza constructia lui decat in primavara. 

Maine termin cu exteriorul atelierului si ma pot apuca de interior, balustradele de la foisor si alte mici lucrari care nu mai sunt atat de esentiale.