Scuba diving in Thassos

Posted by

Am facut si anul trecut, asa ca anul acesta am zis ca vreau sa vad mai putin pestii si vreau sa experimentez lucruri noi sub apa, chestiuni care de obicei se invata la curs, dar care am preferat sa le incerc, pentru a vedea cum e. Am incercat sa controlez singur flotabilitatea, nu prea mi-a iesit, am stat si cu burta in sus in apa si am reusit sa respir, desi e mult mai dificil decat atunci cand esti cu fata in jos.

Printre picaturi, am reusit sa vad si cateva specii de pesti si alte lucruri dragute aflate pe stanci sau pe fundul apei. As zice ca mai repede le-am simtit, la un moment dat, cand am mers mai mult in 4 labe pe fundul apei, din cauza ca nu reglasem prea bine flotabilitatea costumului. Oricum, sunt destul de hotarat sa fac cursul basic de scuba diving, nu atat pentru faptul ca-s extrem de pasionat de acest sport, cat pentru a putea ajunge pana la 30 de metri sub apa in zone poate mult mai interesante, Egipt, Thailanda sau cine stie prin ce alt colt al lumii mai ajung.

Aveam de gand sa fac multe filmari si cu pestii la snorkeling, dar am fost un lenes si am stat la bar toata ziua pe laptop, cu ceva rece la indemana, in general sucuri, ca nu aveau Heineken.

Poze Scubadiving Thassos

 

4 comments

Comments are closed.