Scurta analiza cu o zi inainte de #ZiuaZ

Posted by

Mai e o singura zi pana la marea dezvaluire de maine seara, legata de ZiuaZ si, dupa o indelunga introspectiune asupra evenimentelor din ultima perioada, cred eu ca am dezlegat misterul. Doua lucruri majore s-au intamplat in blogosfera in ultima perioada si amandoua au, zic eu, legatura intre ele, deci in mod clar stiu ce se va intampla maine seara.

Deci va invit sa urmariti impreuna cu mine cursul haotic logic al evenimentelor pentru a vedea ca nu e decat o singura concluzie:

Primul eveniment care a avut loc a fost exact teasingul pentru ZiuaZ si astfel lumea a inceput sa discute despre subiect, fiind foarte curioasa despre ce inseamna si ce urmeaza sa se intample.

Al doilea eveniment major a fost faptul ca Zoso isi inchide blogul. Care a facut valuri si mai mari in toate padurile blogosferice. Intrebarea pe care nu si-a pus-o nimeni, insa, este de ce se apuca Zoso, daca isi inchide blogul. Ma urmariti inca da?

Apoi pe blog la Manafu apare asa, din intamplare, poza unui pantof. Da, dupa indelungi studii ale specialistilor din echipa mea, ne-am dat seama ca poza respectiva nu poate sa reprezinte decat un singur obiect, si anume un pantof. De asemenea, am cerut ajutorul cercetatorilor britanici, care au ajus si ei la aceeasi concluzie irefutabila: ca aceasta poza nu reprezinta altceva decat un pantof.

Avand in vedere datele de mai sus, dar si banuiala noastra ca aceasta zi speciala are o legatura directa cu arta, datele duc la o singura concluzie:

Zoso lanseaza maine seara colectia de primavara-vara 2012 si se pozitioneaza ca si concurent principal pe piata din Romania a lui Catalin Botezatu. De asemenea, surse interne ne-au spus ca urmatorul burlac de la emisiunea dupa Antena 13 se numeste Vali, deci in mod clar Bianca Dragusanu va avea o noua atractie. Suntem, de asemenea, siguri ca dupa aceasta lansare planurile antreprenorului Zoso merg mult mai departe si va incerca sa concureze cu Dolce Cabana, VerSaci si Lui Viton. Asa ca, incepand de maine, pe pitipoanca.org nu vor mai aparea decat poze cu haine marca Z. Eu deja ma pregatesc sa fac maine seara precomanda la Z-sapca si Z-prezervativ.

4 comments

  1. Eu vreau sa iau cadou unui prieten o pereche de Z-under-vars cu trompa

Comments are closed.