Se da cu ziarele in noi

Posted by

Azi la iesirea din metrou, o fatuca nu prea demna de luat in seama imi pune un ziar in mana. Curentul sau ceva de genul. Prima pagina PNL, ceva un articol, pe ultima pagina alta poza mare cu nu stiu cine tot de la PNL. Era clar si de ce era gratis si ce vroia sa imi arate. Rasfoiesc prin el fugar la semafor despre lucrurile care le-au facut EI si lucrurile care nu le-au facut Ceilalti. Dupa ce am trecut strada am pus ziarur frumos intr-un cos de gunoi.

Nu era chiar PNL e partidul ala nou cu liniutza, naiba-i stie denumirea. Sunt atat de interesat de politica incat nici denumirea partidelor nu ma intereseaza.

Daca tot imi punti ziare in mana, desi nu citesc niciodata ziare, macar puneti pe ele o fata de la pagina 6, ca poate cine stie, nu ajunge la gunoi chiar in urmatoarele 5 minute, si mai dureaza inca 5 cat sa „onanizez” putin treburile prin el.

Oricum si in Ploiesti s-au umplut balcoanele, masinile, bannerele de oameni care vor sa facem ceva impreuna. Daca chiar vrei sa faci ceva pentru mine primare, gaseste-mi un loc de munca pe afara, ca sa plec si sa nu ne mai vedem.