Serviciile google II

Posted by

Spuneam acum cateva zile ca migrez catre serviciile google si ca tot ce era in thunderbirds si chiar mai mult de atat am mutat in diverse servicii google. Ce parea mai greu era partea cu a deschide 3-5 pagini in browser pentru fiecare chestie in parte. Adica o pagina pentru e-mail, una pentru google reader si alta pentru calendar. Initial parea destul de complicat, mai ales ca in Thunderbird aveam tot ce-mi doream intr-o singura aplicatie. Dar mi-am amintit ca pot fi integrate toate in igoogle si astfel am reusit sa adaug intr-o singura pagina chiar mai mult decat separam, de la Contacts, Bookmarks si Docs pana la email, calendar si feed reader (cele pentru care foloseam Thunderbird)

Nu am reusit sa adaug Analytics dar nici nu m-am chinuit prea tare pentru ca ceva ceva module exista si pentru asta. Incet incet, cred ca ma pregatesc pentru Chrome OS, si intradevar, nu va putea inlocuii un computer, dar tind sa cred ca mi-ar putea satisface circa 80% din nevoile mele pe un netbook.

Va intrebati cumva de ce ma straduiesc asa tare sa am toate uneltele impreuna si accesate intr-un mod cat mai simplu? Pentru ca am observat ca daca ai sculele potrivite castigi timp foarte mult si eficienta creste si ea foarte mult.

One comment

Comments are closed.