Si eu care credeam ca sunt imputit

Posted by

Ma uit la curat murdar, doi batrani, nu chiar in lipsa de putere. Cred ca nici in magazie la mine la tara nu e atata imputiciune. Ea se vaita ca e operata. Unde morti masii e operata? La creier. Pui mei cand ai o varsta, cand nu mai poti intretine curatenia ca de, te-au lasat puterile. Pentru ce drak mai ti 1000 de cacaturi in casa. Mi-e si scarba sa ma mai uit. Si eu care creedeam ca netu e scarbos.

Deci sfaturi pentru batrani:

1. In sufragerie pastreaza televizorul si o canapea sau 2 fotolii in care sa te simti confortabil.
2. In bucatarie 2 farfurii in care mananci si le speli dupa si 3 oale de diferite marimi sunt arhi eficiente, eventual un ibric de cafea/ceai.
3. Haine, de cand era babeta tanara, arunca-le drak ca si asa nu porti decat capodul ala prin casa si o rochie veche cand iesi afara. Le speli odata pe saptamana ca merge si asa.
4. In dormitor iti ajunge un raft pe care ti 3-4 prosoape, 2 asternuturi de pat, unu pe pat si unu curat pentru cand il speli ala de pe pat, cateva perechi de ciorapi si chiloti si atata.
5. In baie un sapum, un sampon, o paste de tinti si periutele.

Probabil ca mai sunt cateva lucruri utile care le-am uitat, dar in principiu, arunca naibi tot ca nu le luati cu voi in mormant.

P.S. Probabil m-am ramolit daca am ajuns sa scriu pe blog sfaturi pentru batrani. Dar poate au vre-un nepotel care citeste si le zice naibi de regulile astea simple.