Siteurile de anunturi sunt inca surse bune de venit online

Posted by

Eu pe al meu l-am inchis, de fapt nu l-am inchis doar ca e pe un abonament vodafone la care nu am acces usor si am zis ca-l vand, apoi ca renunt la el, inca nu s-a intamplat nici una nici alta dar cert e ca nu mai exista.

Si totusi vad inca oameni cu siteuri de anunturi gratuite care investesc in ele timp si bani pentru ca bineinteles ii scot. Si astfel am dat peste acest site de anunturi care arata destul de dragut si la care am decis sa fac un mic review.

Ce mi-a atras in mod deosebit atentia a fost numele scurt al siteului d24.ro si cand vad numele asta imi vine in cap un singur lucru care ar da foarte bine si cred ca s-ar vinde foarte bine: url scurt. Stim cu totii ca pe langa particularii care vand diverse pe siteurile de anunturi, sunt si firme care vand, si care cred eu ca ar fi dispusi sa dea 1 euro pe luna sa aiba un url scurt si frumos de genul d24.ro/telefoane-nokia  sau d24.ro/tricouri sau mai stiu eu ce altceva vinde lumea pe net.

Stiu foarte multi care au luat bit.ly/zapada sau chestii de genul asta pentru ca sunt foarte usor de promovat pe twitter, facebook si in alte retele de social media si sunt usor de memorat. Usor de memorat inseamna ca un posibil client ajunge usor din nou la pagina ta cu anunturi, in felul asta crescand sansele de vanzare a produselor.

Ce nu-mi place la acest site de anunturi e faptul ca se creeaza subdomenii pentru fiecare judet, o manevra nu tocmai inteleapta din punct de vedere SEO.