Spatiu, timp, viata, existenta…

Posted by

Am vazut in urma cu cateva zile la Manuel Cheta acest filmulet. Si de atunci l-am tot privit, iar si iar, pentru ca eu cand ma uit la el, vad cu totul altceva acolo. Nu pot sa va spun ce vad, in mod clar nu vad doar o sticla de cola cu apa prin care trec fotoni. As putea spune ca vad universul, sau ca incerc sa vad universul prin prisma datelor respective. Daca as fi credincios, as spune ca ma uit la o icoana. L-am tot privit zilele astea, incercand sa descopar ceva, nici eu nu stiu ce anume, dar acest video e intr-adevar spectaculos. 

Pur si simplu incerc sa-mi dau seama cum ar calatori o raza de lumina prin univers, printre stele, si asta cred ca incerc sa vad cand ma uit iar si iar la acest video.

3 comments

  1. Crede-ma ca este un lucru chiar prea greu de crezut ca au resuit sa si faca treaba asta. Au ajung la filmul asta dupa ceva munca de post-procesare si prin repetarea experimentului de multe ori. Nu este tocmai un foton ci o serie de pulsuri de lumin[ la un loc.

    Totusi cred ca si eu vad Universul acolo. Welcome to the future 😀

  2. Nu pot sa inteleg cum de a avansat atat de mult tehnologia. Uitati filmarea, pur si simplu vedem lumina ce e imposibil teoretic. Cum e posibil asa ceva? As vrea sa aflu mai mult despre tip de filmare. Se pare ca nu e nimic imposibil in lumea in care traim asa ca e timpul sa ma obisnuiesc. Frumos articol, se vede ca a fost scris din inima.

Comments are closed.