SportLocal.ro cauta 10 cronicari sportivi pentru Prahova

Posted by

SportLocal.ro Mi-a placut mie denumirea asta, de cronicari sportivi, nu stiu de ce. Revenind la problematica zilei, cei de la SportLocal.ro au lansat zilele trecute Campionatul National de Stiri Sportive. Astfel, pana pe 15 februarie va puteti inscrie  pe site si alege comunitatea din care vreti sa faceti parte, adica Prahova.

Mai multe detalii despre regulament puteti gasi aici. Pe scurt, dupa ce te-ai inscris, e bine sa spui si altora de campionat, deoarece, pentru ca un judet sa se califice si sa intre in campionat, are nevoie de cel putin 10 jucatori (cronicari, cum le spun eu). Meciurile se disputa intre judete; astfel, dupa ce te-ai calificat pentru participarea la campionat, trebuie sa stai pe faza, sa vezi impotriva carui judet vei juca in prima/urmatoarea runda. Un astfel de „meci” dureaza o saptamana, iar la finalul ei, pe baza punctajului obtinut, se califica mai departe unul din cele doua judete.

Cel mai activ dintr-un judet o sa fie numit capitanul judetului respectiv. Cel mai activ jucator din campionat va primi 100 de euro ca premiu. Prima intalnire a membrilor sportlocal.ro va avea loc in judetul care va fi desemenat drept Campion National la promovarea sportului local.

Pe langa toate acestea, despre care v-am vorbit mai sus, mai exista si o campanie pentru bloggeri unde pot participa prin promovarea acestei competitii. Detaliile le gasiti pe Blogal Initiative.

Sunt curios daca Prahova reuseste sa intre in campionat. De-a lungul timpului, am avut 2 recomandari din Prahova pentru sportlocal.ro si, din cate stiu eu, ambii s-au tinut de treaba; e vorba de Dragos Irimia si Bogdan Doicin.

5 comments

  1. Daca scriu un editorial in genul meu, vom castiga campionatul numai prin simpla existenta a acestuia 😀

Comments are closed.