Stiti ce se intampla in fiecare an pe 27 August?

Posted by

In fiecare an, pe 27 august „se vad” pe cer 2 luni, marte e atat de aproape de pamant incat se vede „mai mare” decat „soarele”. Nu o sa reusesc sa inteleg niciodata cum o tampenie ca asta reuseste in fiecare an de 27 august sa revina si sa primesc iar zeci de mass-uri legat de acest subiect tampit. Peste 100 de ani parca si vad „sarbatoarea celor 2 luni pe cer” fara sa se stie de unde naibi a pornit si mitul asta.

Pana si textul e lafel ca cel de anul trecut vad. Comparati.

In noaptea de 27 August , la ora 00:30 urmariti cerul. Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287. Spune si altora, merita ! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada acest lucru inca o data scz de m@$$

3 comments

  1. Hihi, nu te plange, la tine e biiine!!!!
    Uite mass-urile mele cum sunau:
    „Eveniment astronomic unic intr-o viata de om Incepand cu luna August, noptile, planeta Marte va fi cel mai luminos punct pe cer. Chiar si cu ochiul liber, Marte se va vedea cat o luna plina in aceasta perioada. Pe 27 August, planeta Marte se va afla la 34.65milioane de mile de Pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. In noaptea de 27 August, la ora 00:30 urmariti cerul. Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287. Spune si altora, merita! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada acest lucru inca o data. ”
    sa mai zic ceva?:))

  2. Partea si mai proasta este ca l-am primit cel putin de 3 ori de la fostul meu profesor de geografie 🙁

Comments are closed.