Sufletele aceleasi familii

Posted by

Uneori, avem norocul sa intalnim de-a lungl vietii suflete care fac parte din aceasi familie. Nu intodeauna sunt aproape de noi. Nu intodeauna au aceleasi credinte si idei religioase ca ale noaste. Dar toate aceste diferente dispar fara nici un fel de problema cand e vorba de un asfel de prieten atat de vechi. Unu din aceste suflete vechi imi da sfaturi, si ma inspira, asa cum a facut-o de mii de ani incoace. Nu ne-am intalnit niciodata in aceasta viata, si destinul a dus-o destul de departe si in cu totul alta directie. Probabil nici nu ne vom intalni vreodata in aceasta viata, si cu toate astea imi este mereu aproape si intodeauna cand am avut nevoie de un sfat am putut apela cu incredere la ea. Reuseste sa imi aduca pacea sufleteasca prin cateva cuvinte simple intodeauna.

Nu pot decat sa fiu multumit ca am intalnit-o si ca pot din cand in cand sa stau de vorba cu ea.

Un alt suflet lafel de vechi a ales sa-mi fie pe aproape in aceasta viata, si presupun ca vom avea de infaptuit destule chesti interesante in aceasta viata de vreme ce a ales sa vina odata cu mine si atat de aproape.

Ma intreb daca voi mai intalni si alte suflete lafel de vechi ca al meu pe parcursul vietii si care vor fi rolul lor in viata mea.