Sunt ambasador Samsung Mob!lers

Posted by

samsung_mobilersM-am miscat mai greu, nu mi-a iesit din prima, dar pana la urma am reusit. De azi, de fapt mai exact de maine, o sa fiu investit oficial in functia de Ambasador Samsung Mobilers. Daca v-am innebunit cu Samsung pana acum, sa vedeti de acum incolo.

Nu pot decat sa ma bucur ca pana la urma mi-a reusit. Vreau sa multumesc celor care au facut selectia ca au avut incredere in mine si sper sa nu le insel deloc asteptarile. Vreau sa multumesc Danutei pentru ca a suportat cu stoicism demolarea casei si, nu in ultimul rand, tuturor celor care m-au sustinut, incurajat si prima oara in competitie, dar si a doua oara.

De la interviu oricum plecasem cu o expresie in minte pe care mi-a zis-o una din domnisoare si care mi-a placut mult: „Tu oricum esti ambasador Samsung”.  Si mi-am dat seama ca oricum, indiferent de rezultate, asta este adevarul, dar las’ ca nu-mi strica nici „confirmarea”. Pentru ca adevarul este ca am promovat mereu acest brand.

Inca nu am in casa doar produse Samsung, dar visez la ziua in care totul din casa mea va apartine acestei marci. Oricum lista e foarte scurta: fierul de calcat, frigiderul, cele doua monitoare, aspiratorul (care era cat p-aci sa-l cumpar de la Domo, bineinteles Samsung, chiar ieri, dar caut un model mai mic) si cam atat.

Ma gandesc sa refac filmuletul intr-un studio profesional daca am timp. Adica sa fie filmat pe fundal verde si prelucrat profesional, astfel incat sa se mareasca tableta de la un model la altul fara sa se observe schimbarea nuantei fundalului. De asemenea, fac eu rost si de cabluri, ca sa nu mai folosesc simulator pe tv si sa nu se mai vada mouse-ul si atunci ideea ar iesi expusa perfect. Am un prieten cu studio, dar timpul ne omoara, in plus cine stie ce alte idei mai imi vin si le pun pe acelea in practica.

Si la final va invit sa vizionati un filmulet din prima editie si sa ma citez din articolul in care spuneam prima oara ca am pierdut: „Aaaa, si nu renunt la idee, si tind sa cred ca mai devreme sau mai tarziu obtin ceea ce am in cap.” Deci nu renuntati niciodata la visele voastre.

10 comments

Comments are closed.