Suntem bloggeri Ploiesteni sau nu mai suntem

Posted by

Eu zic ca suntem si ca, desi pe parcursul intalnirilor de tip blogmeet, tweetmeet, webmeet pe care le-am organizat, am incercat sa descopar cativa dintre voi, sunt inca multi pe care nu i-am descoperit.

Urmeaza in viitorul apropiat sa va vorbesc despre doua proiecte, unul care va creste blogosfera prahoveana, si altul care incearca sa aduca ceva bani in aceasta blogosfera.

Deocamdata ne intereseaza sa vedem o „harta” a blogosferei din Prahova, adica cu ce bloguri iesim la lumina. Mi s-a cerut asta, initial am zis ca fac eu o lista cu blogurile pe care deja le stiu, dupa care mi-a venit ideea sa fac acest articol in care sa va rog sa lasati un comentariu in care sa puneti la link blogul, asta oricum cred ca veti face, dar sa puneti si o statistica a blogului. Daca credeti ca e confidentiala, nu e problema, veti fi contactati separat, dar eu zic ca numarul unici de vizitatori pe zi nu e o cifra atat de importanta incat sa fie tinuta secret.

Desi nu iti pot garanta ca, daca ai 10 unici pe zi, vei fi contactat pentru un asemenea proiect, eu zic ca daca tot vrem sa facem o harta, cat mai multe informatii sunt binevenite, asa ca nu ezita sa lasi un comentariu prin care sa ne arati ca totusi existi. In felul acesta, ai sanse sa te cunoasca alti blogeri ploiesteni si sa ai mai mult de aia 10 unici pe zi.

Si ca sa incep eu, va zic ca am in jur de 100 unici pe zi, cu salturi de 300 cand mai si scriu pe blog, nu doar palavragesc.

13 comments

  1. Nu știu exact despre ce-s proiectele la care faci referire dar sunt din start fan-ul oricărei idei care are legătură cu blogosfera ploieșteană (așa anemică și/sau bolnăvicioasă cum este ea!). Baftă!

  2. Ce explicati sa va dau, cineva a zis am firme cu bani care vor sa isi faca reclama in blogosfera ploiesteana, voi ce aveti?

    Asa ca adun date despre ce avem ca cel care se ocupa de acest proiect sa se duca un dosar in care sa zica: Avem un Haotik cu 100 avem o Strumfita cu … (poate nu vrea sa declare cat) Avem un Waven cu …. avem in total 10.000 unici pe zi, pentru care poti sa platesti atat.

    Intrebarea e avem?

  3. Suna interesant, desi .. nu cred ca vei strange aici (prin comentarii) mai mult de 20% din blog-urile existente (si active)

Comments are closed.