Super afacere care nu necesita mult timp

Posted by

Deseori vin la mine indivizi cu super afaceri care or sa ma imbogateasca peste noapte. Dupa cativa ani petrecuti in domeniul monetizarii banilor si afacerilor pe net, stiu ca nu mai exista asfel de secrete si de imbogatiri peste noapte ci doar multa munca si mult timp petrecut in fata computerului pentru a castiga banii respectivi. Daca inainte mai eram curios despre ce e vorba, in ultima vreme nici macar nu vreau sa mai imi spuna despre ce site sau super afacere e vorba. Le spun politicos ca nu am timp, si asta este si adevarul. Nu am timp nici daca ar fi o afacere reala si de succes.

Multi or sa spuna probabil ca nu vreau sa fac banii pe net, ca nu vreau sa castig. Poate ca asa este. Dar cand te scoli, te urci in masina, stai 1-2 ore in trafic pana la Bucuresti, muncesti pana seara la 5-7 apoi iar 2 ore in trafic. Poate sa fie si afacerea afacerilor ca nu mai imi arde seara de nimic.

Probabil or sa fie carcotasi care sa spuna: „Da pe blog cum ai timp sa scri?”. Ei bine asa cum uni prefera seara juma de ora la tv, sau sa citeasca ziarul, sau mai stiu eu ce. Asa prefer eu sa ma stau sa ma relaxez uitandu-ma la pestii din acvariu, sau sa scriu pe blog si nu in ultimul rand sa ma uit la serialul preferat „Nimeni nu-i perfect”. In plus am mai spus ca uneori scriu mai multe posturi si le dau save pentru perioadele cand nu am timp sa scriu nici macar un post pe zi.