Super oferta de la RDS

Posted by

Tarrr… cineva la usa… ma uit pe vizor, parea sa fie nenea ala de citeste contuarul, sau ala nici nu mai exista? In fine deschid.

– Buna ziua.
– Buna ziua.
– Domnul Schiopu Dragos?
– Da (in gand: nu, Haotik, cine o fi si asta… oare ce „executare silita” mi-au mai trimis aia de la fisc).
– Suntem de la RDS, aveti cablu de la noi nu este asa?
– Da.
– Vrem sa va intrebam daca nu doristi si internet de la noi, avem o oferta ….
– NU. (hotarat)
– Va putem intreba de ce?
– Hmm, sa va explic asa mai multe sau sa va zic pe scurt: este o firma de rahat.
– (mai murmura ceva acolo nu stiu exact ce)
– Nu e vina ta sau vina angajatilor, le dau salarii de rahat drept urmare nu au decat niste incompetenti care nu stiu decat sa citeasca dupa o foaie si ma pun sa dau click pe alea doua calculatoare de langa ceas, asta in momentul in care eu le explic ca am un router wireles , ca al linux pe computer si ca nu am cele 2 calculatoare sau existenta lor e total irelevanta asupra problemei, ca nu am net si ca nu e de la mine problema.
– (vazand ca am chef de vorba incearca iar sa imi zica de oferta, ceva cu 10 zile…)
– Ii zic doar ca oricum nu ma va interesa nici o oferta asa ca sa nu-si raceasca gura de pomana si ca daca vor motive sa caute pe net ca toata lumea tipa pe forumuri si pe bloguri despre RDS.
– Da stim si noi.
– Atunci faceti ceva, stiu ca nu poti sa faci tu nimic, ca esti un simplu angajat, dar comunica-le sefilor tai de ce probleme dai si poate vor schimba ceva.

Si cam asta a fost toata discutia, nu a apucat saracu nici sa imi zica de super oferta lui, nici nu avea rost sa imi povesteasca de avantajele si super avantajele netului lor.

P.S. Daca citeste cineva de la Vodafone postul asta, vedeti ca nici voi nu sunteti prea departe si chiar daca mai sunt legat de voi inca vre-un an jumate, ca na asa sunt ofertele la voi, pe 2 ani, sper ca peste cei 2 ani sa nu fiu nevoit sa ma mut la Orange sau la RDS/UPC.