Test de stabilitate pentru Vodafone Internet

Posted by

De mai demult vroiam sa stiu cat de stabila e conexiunea Vodafone in cazul in care esti in miscare, pe tren. Aseara am avut ocazia sa il testez. Am bagat cartela de date in telefon si am dat drumu la mesenger si la opera. Totul a mers perfect, mai putin telefonul meu care se misca ca un 486. La 150 Mhz nici nu prea ai ce sa ii ceri, e clar ca e vremea pentru altul.

In rest totul sa miscat bine, nu pot sa spun foarte bine deoarece netul prin cardul de date chiar si conectat la GPRS merge mult mai bine pe laptop decat direct pe telefon. A fost chiar interesant sa stau conectat tot drumul de la Bucuresti pana la Ploiesti.

Zilele viitoare am de gand sa il testez si pe DN 1. Dar banuiesc ca nu vor fi nici un fel de probleme daca nu au fost in tren.

Singura mare problema ramane in asfel de incursiuni bateria telefonului. O tine ea 3-5 zile in mod normal, dar cand o pui pe net, in 1-2 ore se duce bateria de nu iti vine sa crezi. In fond nu prea ai ce sa faci, si daca ai vorbi la telefon atata timp ar avea acelasi efect.

Oricum daca esti in tren si ai de stat mai mult de o ora, nu te vei plictisii cu o asfel de legatura la internet. Singura problema: sa nu uiti sa te dai jos din tren. In rest poti sa stai pe YM cu prietenii sau sa scri pe blog, sau cine stie, nu am cautat inca un soft de Feed Reader pentru telefonul meu.

One comment

  1. E normal cu bateria ! Si in padurea de la Peris nu au fost probleme cu semnalu la Vodafone ?

Comments are closed.