Thassos, Grecia (day 7)

Posted by

DCIM100GOPRO Ne apropiem cu pasi repezi de finalul acestei calatorii. Parca a trecut prea repede si parca am vrea sa plecam mai departe spre alte insule si orase ale Greciei si nu spre casa. Din pacate, zilele s-au scurs si au mai ramas doar ore. A fost frumos si cu siguranta vom mai reveni si cu alte ocazii pe teritorul Greciei.

Ultima zi am dedicat-o celei mai apropiate plaje aflate chiar la cativa metri de noi, Golden Beach. Un mixt interesant de nisip super fin, cu multe pietre pe alocuri. Zona dinspre sud este doar cu nisip, cea din partea de nord unde stam noi, are pietre din abundenta. Undeva, pe la jumatate, marea a intins pietricelele respective pe nisip si creeaza un mixt interesant.

Multe pietricele sunt frumos colorate si slefuite de valurile marii. Am cules cateva, desi parca le-as fi luat pe toate. Albe, negre, rosiatice, de forme si culori diferite.

Am stat toata ziua la plaja (de fapt la umbra unui copac, ca stiti ca nu-mi place soarele prea mult) si m-am balacit. De fapt am stat in genunchi undeva la 20-30 de metri de mal, cu ochii inchisi, lasandu-ma purtat de unduirile apei si relaxandu-ma total. Pestii se puteau vedea chiar si in jurul meu, fiind probabil obisnuiti cu turistii curiosi.

Maine urmeaza o scurta vizita in Limenas Thassos, pentru ca au ramas cateva obiective pe care nu am apucat sa le vedem, in special teatrul antic si apoi lungul drum spre casa. O sa mai am cateva articole pentru voi, legate de cheltuielile calatoriei, dar abia dupa ce ajung acasa si pregatesc materialul.

Aveti mai jos cateva poze din zona de mijloc a plajei. Plaja era lunga de cativa km si, desi am mers pana in capatul celalalt al ei, pentru ca nu aveam si GoPro-ul cu mine, nu am poze si din partea aceea. Cum va spuneam, am fost cam lenes azi.

4 comments

  1. Greu de spus. As alege alta insula ca sa mai vad si altceva, posibil Corfu care e mai in sud sau poate una asa mai necunoscuta turistilor.

    Apoi, deja lucrez la planurile pentru la vara viitoare si nu cuprinde Grecia sau Europa. Dar nu am nimic de comunicat oficial deocamdata. Nevasta zice ca nu vrea in Tibet, eu zic ca e alt loc in care visam sa ajung cand eram mic, asa ca nu se stie….

Comments are closed.