The Intern (2015)

Posted by

Desi ma asteptam la o comedie relaxanta, filmul ofera mult mai mult decat atat si este o lectie de antreprenoriat in sine. The Intern are o poveste faina, actori buni si, nu in ultimul rand, prezinta putin nebunia din lumea start-up-urilor, dar si modul in care generatia mileniala este diferita ca mod de gandire de restul oamenilor. Rolul lui Robert de Niro este total diferit de rolurile cu care v-ati obisnuit pana acum.

Cand am ales sa vizionez filmul, ma asteptam la o comedie comerciala si cam atat, asa ca am fost placut surprins sa vad ca filmul ofera mai mult decat atat. Il recomand spre vizionare atat celor pasionati de antreprenoriat, cat si tatalui meu, caruia sper sa nu uit sa-i duc dvd-ul. Desi finalul filmului era oarecum previzibil, eu ma asteptam la un cu totul alt final, dar nu va spun despre ce e vorba, ca am impresia ca urmeaza o continuare sau o partea a doua a filmului.

Am sa ii dau nota 7-8, desi imi e foarte greu sa il compar cu alte filme. Probabil daca l-as compara cu o comedie, as mai scadea doua puncte din nota fara niciun fel de problema. Am ras la cateva faze, dar sunt comedii mult mai bune pe lumea asta. I-am dat totusi nota aceasta datorita pasiunii mele pentru antreprenoriat si pentru ca mi s-a parut chiar interesant modul in care aceste lucruri sunt prezentate in film. Ca film de casa, cum le mai zic eu celor de vazut cu familia, iar nu as fi prea incantat sa ii dau o nota extraordinara. Oricum e un film bun care mi-a placut in final.

Sunt curios ce veti spune voi daca l-ati vazut, v-a placut sau nu?

7 comments

    1. Gasesti solutii sa iti iei altul. Am un cititor care a rezolvat problema asta intr-o saptamana, ia sa vedem, tu reusesti.

    2. In cas ca nu a fost clar, sa reusesti nu inseamna sa ceri bani de la parinti, sa te imprumuti, sa vinzi telefonul si sa iei un laptop. Trebie sa gasesti o solutie sa faci banii necesari cumpararii unui laptop.

Comments are closed.