Top 50 cele mai puternice branduri romanesti

Posted by

Locul 1 – Borsesc, Locul 2 – Poiana, Locul 3 – Kandia, adica bem multa apa dupa ce ne rasfatam cu multa ciocolata. Cam astea au fost concluzile pe scurt de la a treia editie a evenimentului Brand RO. Un new entrtry in top 10, 11 new entry-uri in top, unele marci au crescut spectaculos, ProTv pe locul 1 in topul brandurilor din categoria Media, Kandia a intrat destul de bine in clasament.

Dincolo de cifrele din clasament am aflat povesti frumoase si interesante, dar intai va prezint un top 10 dupa care trecem si la povestiri:

  1. Borsec
  2. Poiana
  3. Kandia
  4. Gerovital
  5. Dorna
  6. BCR
  7. La Dorna
  8. Dacia
  9. Plafar
  10. Timisoreana
Cel mai interesant a fost cand ne-a aratat prima bagheta a zanului de la Banca Transilvania, apoi intrebarile au curs lant, cine e, cu ce se ocupa, lucreaza la Banca Transilvania, ce se intampla daca slabeste. Si se pare ca zanul de la Banca Transilvania este, sau a fost in momentul in care a inceput colaborarea cu aceasta banca actor, intre timp a devenit antreprenor, s-a mai ingrasat fata de acum cativa ani, a refuzat ofertele altor companii de a juca in reclame si a ramas alaturi de B.T. Cam asta e totul pe scurt intr-un singur paragraf.
Si la Domo au fost povestiri interesante dar mai las si pe altii sa povesteasca despre ele, cert ca dupa ce arezentat cei de la Domo mi-a venit o idee pe care am si prezentat-o celor de la marketing pe scurt, daca lucrurile merg bine veti vedea un proiect drag mie ca ia amploare.

One comment

Comments are closed.