Top Sampler – ZeList Blogeri Prahova 28.06.2012

Posted by

 Iata ca revenim la topurile saptamanale, dupa ce le-am lasat deoparte in ultima perioada, fiind ocupat cu alte lucruri interesante. Avem cateva schimbari fata de topul de data trecuta. Bineinteles, schimbari pe locurile 3, 4 si 5, pentru ca se pare ca locurile 1 si 2 sunt bine fixate si greu de depasit. Bogdan Doicin revine pe locul 3, nu se stie pentru cate vreme, devansand un blog din Campina si de asemenea vine iarasi tare din urma Bogdan Cojocaru.

1.   Ana Musat

Pozitie ZeList: 56
Oras: Ploiesti Judet: Prahova

2.   Dragos Schiopu

Pozitie ZeList: 251
Oras: Ploiesti Judet: Prahova

3.   Bogdan Doicin

Pozitie ZeList: 435
Oras: Ploiesti Judet: Prahova

4.   Stefan Ene

Pozitie ZeList: 607
Oras: Campina Judet: Prahova

5.   Bogdan Cojocaru

Pozitie ZeList: 845
Oras: Ploiesti Judet: Prahova

7 comments

  1. Eu nu m-ai înțeleg zelistul… Activitate redusă (care tinde spre 0) => urc în top. Postez zi de zi mă duc în jos ca naiba. Dumnezeu știe cum calculează el și ce!

  2. Din cate am observat eu, conteaza cine linkeaza spre tine. Daca cei care linkeaza cresc, cresti si tu. Daca ei dau inapoi, dai si tu.

  3. vezi ca datele sunt preluate de pe sampler.ro si daca nu ai cont acolo sau nu setezi la Judet Prahova nu vei aparea in aceste statistici.

  4. Pentru ca am vazut unele discutii pe twitter. Asa cum spune si titlul, lista este generata automat pe baza blogurilor inscrise in sampler.ro

    Daca cineva isi inchipuie ca pot verifica manual 130 de blogguri din Prahova pentru a vedea pozitia fiacaruia, nu are decat sa isi imagineze asta in continuare.

Comments are closed.