Topul bloggerilor pe judete – sampler.ro

Posted by

Am zis ca e interesant sa vad un top pe judete a celor care si-au creat profilul pe sampler.ro De asemenea voi incerca sa tin acest top saptamanal pentru a vedea evolutia lui si care sunt cele mai puternice judete din blogosfera.

Astfel topul de azi arata asa:

  1. Bucuresti
  2. Prahova
  3. Iasi
  4. Cluj
  5. Timis

Avand in vedere ca sunt inca 160 de profile care nu au completat judetul putem spune ca pot avea loc schimbari interesante in acest top. Clasarea judetului Prahova pe locul 2 se explica si prin faptul ca eu sunt din acest judet si probabil am insistat mai mult asupra celor din comunitate sa-si faca cont.

Cei care sunt in judetele de „top” vor fi promovati mai mult, asa ca incercati sa spuneti celor din judetul vostru de sampler.ro si sa ajutati la promovarea acestui proiect.

4 comments

  1. Cauta sa gasesti bloggeri din Dambovita, sa formati o comunitate, sa va intalniti, sa va cunoasteti, pana la urma Targoviste a aratat ca are ceva potential.

  2. cum ai facut topul, la numarul de inscrieri din fiecare judet? daca da, corect ar fi sa imparti la numarul de locuitori din judetul respectiv, si sa folosesti rezultatul asta la „sortare”.

    de exemplu, daca-s 10 bloggeri din bucuresti si 8 din suceava, cine e mai activ, bucurestiul sau suceava? 🙂

Comments are closed.