Trafic aditional pentru blogul tau. Comentariile.

Posted by

Pentru ca vad ca din ce in ce mai multa lume devine peste noapte bloger si e foarte la moda sa ai un blog personal m-am gadit sa vin cu cateva sfaturi in dezvoltarea blogului.

Cei care au studiat blogurile mai cunoscute ale diversilor romani au observat probabil ca sunt ca o mare familie, se stiu intre ei, Piticu scrie de Zoso, Blogatul despre Piticul si tot asa, si isi pun linkuri intre ei si parca se cunosc de cand lumea.

Intrebarea care se pune e cum poate patrunde un blog nou sau un bloger nou in blogosfera.

Unul dintre pasii care trebuie urmati sunt comentarile pe blogurile lor. Asfel daca comentariul tau va fi interesant o parte din cititori de acolo vor fi interesati si de blogul tau, si la un moment dat pe blogul meu a comentat chiar ziarista care scrisese stirea pe care o comentasem pe blog, si nu de multe ori comentariile pe alte bloguri mi-au atras vizitatori noi, care daca le-a placut ce scriu revin fregvent la mine pe blog.

Inca un sfat, nu comentati de dragul de a castiga vizitatori, comentati daca simtiti ca aveti ceva de spus, si daca aveti ceva constructiv si interesant de spus.

7 comments

 1. Articolul este bun.

  Pacat ca ma enerveaza gramatica ta. Fa ceva in sensul asta pentru ca daca nu, o sa scriu eu un articol in care o sa explic de ce e important sa nu ai greseli gramaticale!

  Alex

 2. De tine am aflat de la zoso. Am citit si intr-o oare care masura ai dreptate. Ai uitat sa spui ca daca tot ai blog, macar sa scrii ceva de calitate, ce sa atraga vizitatorii noi.

  Am cateva sute de vizitatori pe zi, si toti revin pentru ca scriu zilnic peste 8-9 articole. Sunt obisnuiti si imi cunosc stilul.

  Mult succes in continuare!

 3. Scrisul meu haotik e cunoscut de toata lumea… atata vreme cat cineva a inteles ce am zis a fost ok indiferent cat de corect sau incorect am scris sau exprimat limba romana.

Comments are closed.