Turism in Romania, mai avem de invatat

Posted by

Nu suntem fitzosi ca sa avem pretentii cine stie ce, dar cand ajungi sa stai intr-o camera mai mica decat aia de la camin si cu 5 paturi suspendate in care sa stea 10 persoane, te intrebi totusi pentru ce naiba ai dat banii pe care i-ai dat. Deci cred ca asta e intr-un fel picatura care a pus capacul concediilor in Romania.

Nu vreau cine stie ce conditii, dar sunt la fel de scumpe ca pe afara si mult, mult mai proaste. Exact cum spunea si la televizor, camere si paturi ca sa aiba omul unde sa doarma si atat, nu ofera nimic. Noroc ca avem un PS2 cu noi.

Zapada iar nu e decat pe drum, pe partii s-au gasit niste inteligenti sa se joace cu ATV-urile si sa faca partia varza. Maine avem de gand sa inchiriem niste sanii si sa coboram pe drumul de masini usor, usor pana jos in vale.

Deci cazare nema, zapada nema, conditii nema. O sa intru in anul nou intr-un mod nu prea placut. Partea buna e ca ma motiveaza sa muncesc sa-mi permit cat mai multe vacante in strainatate, unde si cabanele de „mana a doua” ofera super conditii.

One comment

Comments are closed.