Turul Romaniei 2010 – Cluj-Napoca (ziua 3)

Posted by

Am plecat de la pensiunea de care v-am povestit anterior si ne-am bagat putin si in Padurea Baciului unde nu am gasit nici extraterestri, nici OZN-uri, dar am mancat un pepene bun la marginea padurii.

Mica Cascada - Padurea Baciu Padurea Baciului

In Cluj principalul punct de atractie era clar Gradina Botanica, care parca avea mai multe bazine data trecuta cand am fost. Oricum de data asta am gasit un bazin mare mare, plin de guppy care veneau si te ciuguleau de mana. Bineinteles ca un copilas a vrut cativa pesti amintire si parintii au acceptat cu draga inima sa ii puna intr-o sticla cu apa.

Bazin Nuferi - Gradina Botanica Cluj Bazin pesti - Gradina Botanica Cluj Gradina Botanica Cluj Gradina Botanica Cluj - Plan Vertical

Am mai admirat un trunchi urias de copac rasturnat si gol pe interior unde chiar si Haotik (adica eu) incapea fara probleme si turnul de apa, unde evident m-am catarat pe elementele exterioare de structura.

Gradina Botanica - Bustean Gradina Botanica - Bustean (Interior) Gradina Botanica - Bustean Haotik - Turnul cu apa

Dupa vizitarea gradinii botanice si cumpararea catorva suveniruri tepoase, ceva cactusi frumosi de la intrare si o piatra mica intr-un ghiveci (de fapt o planta care imita pietrele, pentru a nu fi mancate de animale), am plecat spre un loc de baie destul de cunoscut in zona.