Turul Romaniei 2010 – Cojocna (ziua 3)

Posted by

Dupa recomandarea gazdelor de la ultima pensiune, ne-am indreptat spre baile cu apa sarata de la Cojocna unde ne-am balacit cateva ore, am jucat si un golf si am plecat mai departe spre Ocna Muresului pentru ca deja se apropia seara.

Baile Cojocna Baile Cojogna - Golf Cojogna - Dealuri Ferma Cojogna

Pe drum am gasit un drum asfaltat unde m-am dat cu waveboard-ul (urmeaza filmul cand ajung acasa cred),  si am mers, cred, cativa kilometri avand in vedere ca am tocit drastic roata din spate a waveboard-ului.

Apoi am intalnit un roman fericit de la care am vrut sa cumparam niste porumbi. Ne-a dat porumbi si ne-a povestit putin despre viata lui. Spunea ca s-a mutat din sat de 8 ani si ca traieste foarte fericit acolo in mijlocul campului. Avea animale, avea campul pe care sa-l cultive si in rest nu ii trebuia nimic. Spunea ca in sat (adica ceva km mai incolo, 2-3 case) lumea era rea si nu ii placea, asa acolo unde locuieste acum nu are treaba cu nimeni. Ne-a intrebat daca vrem si lapte si ne-a dat si lapte. La final am facut o poza cu el si sotia lui drept amintire. Nu a vrut sa ne ia bani doar o tigara, pana la urma i-am dat cativa lei pe lapte si porumb desi nu cred ca aveau vreo valoare banii pentru el. Asa cum spunea si el, „am tot ce-mi trebuie nu-mi trebuie nimic”. Un roman fericit.

Un roman fericit