Uneori a zambi poate fi magic

Posted by

zambesteSe discuta mult zilele aceastea despre un viral care a inregistrat nu mai putin de 18.500.000 de vizualizari in 10 zile de la aparitia pe youtube. Mai mult, ieri cand l-a semnalat refresh.ro, avea doar 15.000.000 de vizualizari. Altii au preconizat ca asa se naste o viitoare vloggerita.

Dar, dincolo de asta, eu nu am vazut nici talentul ei iscusit de a-si controla sprancenele, nici viitorul plin de celebritate care i se rezerva. Am vazut un zambet. Un zambet care m-a facut sa ma simt bine. Filmuletul respectiv da o senzatie de bine, de inocenta, de puritate. Si asta te face sa vezi acel video cu alti ochi.

Nu stiu daca imi veti da dreptate sau nu, dar pe mine zambetul ala ma „ucide”. In plus sunt 99% sigur ca, daca nu ar fi zambit, cu toate calitatile ei de „dansatoare din sprancene” nu s-ar mai fi nascut nici un viral.

https://www.youtube.com/watch?v=0E0sVC395Oo

Oricum, acest video imi aduce aminte de un alt film celebru pe youtube: Magibon.

5 comments

  1. Complet de-acrod cu partea cu zambetul 🙂 insa eu o preconizez ca o viitoare vloggerita datorita celui de-al doilea video pe care l-a scos 😉 sa vedem daca o fi asa sau nu, nu sunt vreun Nostradamus 😀

  2. Stiu, ai putea avea dreptate, insa era un fel de introducere doar pentru a prezenta de fapt altceva, zambetul.

    Ma gandesc daca pot gasii ceva zambete dastea si sa prezint unu saptamanal.

  3. @saramon ma gandeam la altceva dar poate merge si asta cu campania, in offline, nu pe blog…

Comments are closed.