Uneori imi vine pur si simplu sa plec

Posted by

meseria-de-travel-writer Stiti ca sunt pasionat de calatorii, stiti ca am mers pana in capatul celalalt al Pamantului pentru a-mi depasi limitele. Stiti ca, daca as putea, si maine mi-as face bagajele si as pleca. Doar ca uneori nu am curajul sa fac asta.

Dar sper ca va veni o zi cand voi scrie cel mai scurt articol din viata mea „Am plecat” si voi avea curajul sa daram toate barierele si sa traiesc liber.

 

Desi sunt zeci de pagini pe facebook, cu poze de pe tot cuprinsul globului, nu obisnuiesc sa urmaresc decat una: Trust me, I’m a traveler. Atunci cand ma uit la tot felul de minunatii aflate prin toate colturile globului, imi vine pur si simplu sa plec. Nu stiu ce ma opreste. Mereu imi spun ca viata mea ar trebui sa arate altfel, mereu imi spun ca iau mult prea in serios anumite lucruri si mult prea in neserios altele.

mini_piscina

Si inca mai sper sa gasesc locul asta in care se gaseste aceasta piscina, iar daca nu, cu siguranta voi ajunge din nou la Rakuyujurin Shizenkan, pentru ca cele cateva ore petrecute acolo mi le voi aminti pentru totdeauna.

Pana la urmatoarea calatorie mai e, nu pot sa va vorbesc despre ea acum, ca nu stiu inca destinatia. Anul acesta va fi un an greu pentru mine. Nu am pus inca placa de snowboard in picioare si nici nu cred ca o sa apuc sa o pun. Ma gandesc din nou la Turul Romaniei la vara…, Japonia mai trebuie sa astepte, pentru ca Dana are doctoratul pe cap. Dar cum sunt haotic, toate aceste planuri se pot schimba.

Vor urma mai multe schimbari anul acesta si aici pe blog, sper sa va placa, iar daca nu, va trebui sa traiti cumva cu asta. Glumesc, desigur.

One comment

Comments are closed.