Urmeaza o calatorie legendara

Posted by

In urma cu mai bine de 10 luni, cu putin inainte de a pleca de la job, a sunat telefonul. De partea cealalta a firului, Cristina Bazavan ma anunta ca sunt castigatorul concursului „Calatorul legendar din social media” si ca voi avea parte de un antrenament spatial si de o experienta cum nu s-a mai vazut si nu s-a mai auzit pana acum.

La momentul acela nu stiam absolut nimic despre ce urmeaza sa se intample; stiam doar ca e vorba de un antrenament spatial. Incet, incet, am inceput sa aflu cateva zvonuri legate de locatie, iar de acolo a fost destul de usor sa intuiesc ca ar putea fi vorba de Desdemona. La cateva luni dupa aceea, zvonul s-a confirmat.

Apoi incet, incet, au venit si alte date legate de perioada in care va avea loc calatoria, biletele de avion si, nu in ultimul rand, programul. Asa cum banuiam, in program exista multe alte surprize. Va voi povesti despre ele in urmatoarea perioada si va invit sa calatoriti in mod virtual alaturi de mine, prin intermediul postarilor pe care le voi publica zilele urmatoare.

Ma mai despart doar cateva ore pana la plecare. Destinatia: Amsterdam. Restul detaliilor vi le spun la momentul potrivit, deocamdata este top secret.

netherlands_agenda_top_secret

Vreau sa multumesc inca o data juriului care mi-a acordat votul de incredere si care m-a trimis in aceasta misiune: Andi Moisescu, Cristian China Birta, Razvan Pascu, Cristian Manafu si, in mod special, Cristinei Bazavan, cea de la care am primit vestea.

La final va invit sa vedeti un clip despre Desdemona si sa urmariti zilele urmatoare hashtag-ul #legendarytraveler:

https://www.youtube.com/watch?v=z87ti_ZdUjg

3 comments

Comments are closed.