Vanatoarea de domenii: digg.ro

Posted by

Grea vanatoare. 20 de zile la panda. Strans informatii despre ce sa mai discutat pe net despre acest domeniu. Munca multa si tin sa le multumesc si pe acceasta cale celor care m-au ajutat in colectarea informatilor in special patriotului nostru Marius.
Deja eram la panda si asteptam sa fie disponibil, dau inregistrare, trec de primi 2 pasi si netu incepe sa mearga greu, incerc iar de cateva ori, toate siteurile se incarcau instant mai putin formularul de la myx. Dau tel la Vodafone si mi se spune ca la el merge si apare domeniul disponibil dar ca nu poate sa faca el inregistrarea, dar sa astept ca dureaza un minut pana se incarca. Dai iar si domeniul si imi zice ca domeniul a fost luat. Sa fac stop cardiac nu alta dar cu ultimile puteri dau sa ma loghinez, si ura eu eram cel care impuscase vanatul.

Cum a inceput totul?

In urma cu 20 de zile, intr-o noapte, vroiam sa pun unu din posturile acestui blog pe ceva romanesc gen digg.com, probabil fiind noapte si tarziu si oboseala+lene destul de mare, nu am mai apelat la servicile de cautare google si am scriis direct digg.ro. Pe ecran mi-a aparut binecunoscuta sigla de la myx si „Domeniul este temporar suspendat”. Si asa a inceput vanatoarea, dintr-o intamplare. Am vazut „animalul”, am considerat ca merita vanat  si am inceput sa vanez.

Sunt „animale” frumoase in .ro care pot fi vanate, unele stau de 2 ani la panda dar mi-e frica ca daca iese animalul la padure interesele si „spagile” vor fi prea marii pentru al vana eu. La click.ro am adormit in post si m-am trezit cu vreo 2 zile mai tarziu, dar sunt foarte curios daca stateam cu adevarat la panda, oare aveam vreo sansa contra Adevarul SA ?

Pe parcursul adunarii informatilor am gasit destule pareri contra prin blogosfera romaneasca. Asfel Zoso critica un myspace romanesc aici, iar pe link 7 , Bobby critica deasemenea aceasta idee pe cand Cristian Mezei pare sa fie oarecum impartial, deoarece  si el si-a dorit acest domeniu, parea mai mult suparat ca proprietarul e un jucator inrait de counter strike si nu unu de-al lor, un bloger.

Oricare ar fi parerile eu tot l-am luat si indiferent ce s-ar intampla, si pana la urma cineva tot l-ar fi luat. Indiferent daca vor striga „bravo domnule” sau „lamer domnule”, primul scop din cumpararea acestui domeniu a fost atins, si anume acela de a va atrage atentia asupra mea. Strigatul meu catre mapamond de data asta ajunge si la urechile voastre.

Despre planurile mele de viitor cu acest domeniu nu pot sa va spun multe, 99% scriptul de la Pligg modificat, dar exista totusi niste asi pe care ii mai am in maneca dar nu sunt 100%  hotarat pe care din ei o sa ii folosesc.

3 comments

 1. Incantat sa stiu ca mai sunt si alti „vanatori”

  Sti cumva la ce data ai depus cererea? Ca sa compar cu datele mele.

 2. Haotik ma cheama
  Cu diggro ma bag-n seama
  Hei, hei, te oftici Mezei?
  Zoso poti sa faci si ca Alonso
  Caci eu mai link7, voi trece la fapte.

  Heminescu sa-nnebunesc

Comments are closed.