Vineri s-a lansat aplicatia Auto.Ro pentru Android

Posted by

 Incepand de vineri, in Google Play a devenit disponibila aplicatia Auto.Ro spre download. Aplicatia a avut deja parte de peste 30.000 de descarcari in App Store (varianta pentru iPhone), fiind in top in prima saptamana de la lansare. Sunt sigur ca si varianta de Android o sa aiba un mare succes.

Aplicatia iti pune la dispozite puncte de interes locatii din apropiere, cum ar fi benzinarii, spalatorii, vulcanizari, dezmembrari auto, parcari, locuri unde poti sa iti faci ITP-ul si multe altele. Faptul ca esti la volan si ai putea face cautari in categoria „Scoli de soferi” trebuie sa recunosc ca ma ingrijoreaza putin.

Locatia in care te afli este detectata in mod automat si, in momentul in care intri intr-o categorie, ai deja afisate locatiile din apropiere care se incadreaza in respectiva categorie.

Aplicatia este foarte utila atunci cand nu te afli in zona ta de confort, un oras in care nu ai mai fost pana acum si cauti o benzinarie, o vulcanizare sau un service auto.

Puteti de asemenea sa va adaugati propriile locatii sau sa vizualizati pe Google Maps locatiile. Pentru ca are la origine site-ul auto.ro, aplicatia are si o sectiune in care puteti vedea anunturile auto.

Desi se pare ca nu ii lipseste nimic acestei aplicatii, eu mi-as dori si o sectiune „My Car” unde sa pot adauga datele cand expira rovinieta, asigurarea, sau la cati km am schimbat ultima oara cauciucurile si uleiul.

Aplicatia poate fi descarcata de aici si o sa avem putin mai tarziu si un concurs legat de aceasta aplicatie.

Au mai scris pe acelasi subiect Radu, Mihai Baboi, Andra Zaharia si Andrei Basoc.

One comment

  1. Este o aplicatie reusita si folositoare atat soferilor cat si celorlalte persoane care doresc sa afle anumite informatii.

Comments are closed.