Vodafone: Cauza si Efect

Posted by

M-a sunat ieri o tantica, nu prea vesela si cam scarbita de jobul pe care il are, cum ca daca nu platesc factura vodafone o sa imi taie abonamentele care le am la ei.

Pana in luna decembrie a anului trecut nu cred ca am intarziat in 5-6 ani vreodata cu plata. Apoi de cand a taiat Neogen siteurile de jocuri, nu au mai intrat nici un fel de bani in contul firmei, deci prin direct debit nu a mai avut vodafone de unde sa isi ia banii. Asta nu inseamna ca nu am mai platit de atunci facturile. Le-am platit dar din 2 in 2 luni. Adica una restanta, una la zi. Si bineinteles ca nu mi-au taiat niciodata nimic, desi am mai vrut odata sa faca asta.

De data asta insa chiar ma enervat vorbitarea ca era prea acra si prea fara chef de prea multe explicatii. Deci daca tot ma amenintati ca taiati telefoanele, nu-i nimic, va trimit eu cerere sa mai desfintam un abonament. Si asfel mai taiem 9 euro din bugetul pentru Vodafone.

Si cand o sa ma intrebe de ce renunt la abonament, abia astept sa le explic ca din cauza ultimei dobitoace care m-a sunat. Si dupa cum sti draga mea, raman loguri acolo si stiu aia exact cine m-a sunat chiar daca eu nu m-am obosit sa-ti retin numele.